torsdag den 19. december 2013

Julebageriet.

I dag er det tid til hygge og omsorg. Kristoffer er hjemme sammen med mig -i går var det Nikolaj som var hjemme. Det er nu en dejlig ting med de der omsorgsdage! :-)) 
Kristoffer elsker jo at bage og pynte kager (ved ikke hvor han har det fra???) så vi har bagt mandelsmåkager med vanille og Kristoffer har pyntet. Jeg har købt nogle tuber fra Dr. Ortker men de er ikke særlig gode. Det er meget svært at trykke glasuren ud. Særligt for de små hænder de jo er lavet til?? Hmm. Ikke praktisk. Men hyggeligt var det:-)


Kristoffer 3 år

Den 8 december blev min skønne store dreng 3år og han skulle selvfølgelig fejres med en flot kage. Denne lækre sag havde han med i børnehave og den skabte jubel og glæde blandt alle børnene! 

Den vender forkert men man kan vist godt se hvad den forestiller:-)

torsdag den 5. december 2013

Elise 3 år

I søndags blev den søde og smukke Elise 3 år og det skulle fejres med maner. Så Elises mor (min dejlige veninde Tina) bestilte en kage hos mig. Jeg lavede også kagen da Elise blev 1 år og fyldet blev det samme: hindbærmousse. Og sammen med en lækker fyldig chokoladekage går man ikke galt i byen! Her er kagen:


Tillykke Elise!!